Smart Factory ConnAction - 2018

VENUE
VENUE
Visegrád
DATE
DATE
Kezdés: 2018.06.27. 14:00
Befejezés: 2018.06.29. 14:00

Az ipari automatizálás, az IoT és az ipar 4.0 ma már közismert fogalmak. Mégis komoly kihívást jelent több hazai autóipari beszállítónál a bevezetése - és még csak nem is feltétlenül a pénz az akadály!

Az idén ezeket a nehézségeket és problémákat járjuk körbe az immár IV. alkalommal megrendezett, egyre nagyobb sikernek örvendő Smart Factory ConnAction konferencián.

Tudjuk, hogy beszélni az IoT-ről mindig könnyebb, mint levezényelni magát az átalakítási folyamatot, ami egyszerre jelenti technológiai, IT és humánerőforrás- és menedzsmentfeladatok tömkelegét. A kihívások dacára mégis érdemes belevágni, ezért az idei konferenciát annak szenteljük, hogy gyakorlati példák során keresztül mutassuk meg az IoT bevezetéséhez szükséges folyamatokat, miközben megnevezzük, elemezzük és megoldásokat hozunk a felmerülő buktatókra. Legyen szó akár a társosztályok ellenállásáról, a hozzáértő személyzet hiányáról, vagy a megfelelő IoT kivitelező kiválasztásának nehézségeiről, az egyes előadások keretében nyíltan szembenézünk mindezzel, és már sok ízben bizonyított, gyakorlati javaslatokat adunk e helyzetek megoldására.

Az ipar 4.0 és az IoT a nagyobb üzemek kiváltsága lenne? Ezzel kapcsolatban is megosztunk sikertörténeteket egészen kicsi autóipari beszállítók tapasztalataiból, akik komolyabb tőke- és energiabefektetés nélkül, könnyedén átálltak az ipar 4.0 alkalmazására. És megérte? A konferencián majd elmesélik!

A háromnapos, izgalmas előadásokkal és gyakorlati bemutatókkal teleszőtt rendezvény résztvevői nem csupán hasznos információkkal és inspirációval lesznek gazdagabbak, hanem szervezett találkozók keretében üzleti kapcsolatokat is építhetnek a szakma további képviselőivel, valamint autóipari megrendelőivel.

Arrow
Contact us
Place
H-1138 Budapest,
Dunavirág utca 2–6. I. torony 4. em. (Gateway Office Park)
Mobil
Email
mail@comforth.hu
Phone
+36 1 321 3899
Follow us!
Facebook Youtube Linkedin
Contact us
Phone
+36 1 321 3899
Follow us!