Együttműködő partnereink
<VISSZA KÖVETKEZŐ> <ELŐZŐ

IThon.info

Partnerség kezdete: 2016

Az IThon.info információs platform célja, hogy megmutassa a Magyarországon található informatikai lehetőségeket, legfrissebb híreket és sikertörténeteket.

A cég a részletes tájékoztatáson és szakmai közösségépítésen túl fontosnak tartja, hogy a folyamatos elvándorlással szemben hazai alternatívákat prezentáljon.

A platform célja, hogy egy helyen összegyűjtse a legtöbb olyan céget, mely valamilyen szakterületen foglalkoztat IT szakembert, illetve azokat az intézmények, melyek képzéseket indítanak a szakterületen. Fókuszban a technológiák és a szakmai tartalmak.

Az IThon.info az informatika területén dolgozóknak és minden érdeklődő számára lehetőséget biztosít a folyamatosan bővülő információk részletes keresésére, a kedvenc ajánlatok, munkáltatói és képzés kínálat követésére, a cégek számára pedig segítséget szeretne nyújtani a partnerek, leendő munkatársak és potenciális utánpótlás megtalálására.

Az IThon.info nevéhez köthető az Országos IT Megmérettetés - a 2017. legnagyobb online IT eseményének a megrendezése és kivitelezése.

További részleteket itt talál.