HARDVER

Az ipari megoldásokhoz olyan hardverekre van szükség, amelyek a szélsőséges körülmények (extrém hőmérséklet, por, pára, rázkódás, stb) ellenére is maximális megbízhatósággal működnek. Az általunk forgalmazott ipari hardverek mind maximálisan teljesítik ezeket a kívánalmakat, így stabil alapként szolgálnak az IoT és ipar 4.0 rendszerekhez. Redundáns működésűek, a teljes életút-költségük alacsony (TCO), tehát a gyártók a működési évek során ráfordítandó költségek minimalizálására törekedtek. Mindemellett kifejezetten az OT mérnökök számára fejlesztették ezeket a hardvereket, így a konfigurációhoz nem szükséges a - klasszikus értelemben vett - magas szintű informatikai tudás.

Termékeink
Referenciák
Képviselt Gyártók
Saját szervezésű rendezvényeink
Rendezvények, amiken részt vettünk
Konzultáció

Az ipari automatizálási, illetve ipar 4.0 termékek azért születtek, hogy a legátláthatóbbá tegyék bármely üzem működését, jelentősen fokozva ezzel a termelés hatékonyságát. Előfordul azonban, hogy már működik valamifajta ipar 4.0 berendezés vagy eszköz adott vállalatnál, ám kevés ismerete van a felhasználóknak arra, miképp is lehetne az eszköz tudását a legjobban kihasználni.
Mivel a Com-Forth a saját megoldásai mellett a világ vezető IoT és ipar 4.0 megoldásait készítő gyártók termékeit forgalmazza, pontosan ismerjük az említett hardverekben és szoftverekben rejlő potenciált, így szervezett konzultáció keretében szívesen megismertetjük az adott eszközzel bármely üzem operatív vagy vezető munkatársait, hogy a legtöbbet legyenek képesek kihozni a már rendelkezésükre álló infrastruktúrából, rendszerekből a hatékonyabb gyártásért.

 

TOVÁBB>
Munkatársak
Kövecses Kamilla
Kövecses Kamilla
Junior Sales Representative
Melegh György
Melegh György
Presales & support mérnök
Hetényi Petra
Hetényi Petra
Business Development Manager
Herczku Róbert
Herczku Róbert
Üzletfejlesztési szakértő
Kovács Gergely
Kovács Gergely
vezető szoftverfejlesztő
Hóringer Tamás
Hóringer Tamás
alkalmazásfejlesztő mérnök
Nagy Gábor
Nagy Gábor
alkalmazásfejlesztő mérnök
Bóna Péter
Bóna Péter
Ügyvezető Igazgató
Péntek Petra
Péntek Petra
Irodavezető
Bellusz Tamara
Bellusz Tamara
Sales és marketing asszisztens
Publikációk
Arrow
Kapcsolat
Place
H-1138 Budapest,
Dunavirág utca 2-6. I. torony 4. em. (Gateway Office Park)
Mobil
Email
mail@comforth.hu
Phone
+361-321-3899
Kövessen minket!
Facebook Youtube Linkedin
Kapcsolat
Phone
+361-321-3899
Kövessen minket!